AYDIN,'3X3 RED BULL REİGN'DE BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydin, 'Çarşamba ve Gençlik Spor Kız Basketbol takımız 3x3 Red Bull Reign'de büyük başarı elde ettik' dedi

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydin, ”Çarşamba ve Gençlik Spor Kız Basketbol takımız 3x3 Red Bull Reign’de büyük başarı elde ettik” dedi.
GÜZEL MÜSABAKALAR OLDU
Samsun’un ev sahipliğinde 21-22 Temmuz tarihlerinde Atakum Sahilinde TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu Samsun Etabı tamamlandı. 3x3 Red Bul Reign basketbol turnuvasına Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Genç Kızlar olmak üzere üç kategoride 2 gün süren mücadelelerde zevkli maçlar oynandı. Genç bayanlar kategorisinde Çarşamba Gençlik Spor Kulübü Basketbol takımının sporcularından oluşan ÇGS Ladies Takımı 1. Olurken, ÇGS Stong Star Takımı 3.oldu.
BUNUN DEVAMINI GETİRECEĞİZ
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydin, ”Çarşamba olarak kız takımına verdiğimiz önemin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Kulübümüz sporcuları ile 2 takım olarak katıldığımız FİBA’nın organizasyonu olan Red Bull un sponsorluğun, da düzenlenen 3x3 street bal turnuvasında boy gösteren kızlarımız unutulmayacak anlar yaşayarak tecrübelerini arttırdılar.  Verdikleri emeklerinin karşılığını 1.lik ve 3.lük madalyalarıyla taçlandırdılar. Onların bu başarısında başta kulüp antrenörümüz Mustafa Berberoğlu ve sporcularımızı kutlar destekleri için Çarşamba Halk Eğitim Müdürümüz Enver Şahin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net