AYRIŞTIRMAYA DEĞİL BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUZ

İlkadım, Tekkeköy ve Vezirköprü ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü partilileriyle buluştu

İlkadım, Tekkeköy ve Vezirköprü ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü partilileriyle buluştu. Cumartesi günü yapılacak il başkanlığı seçimlerine değinen Süslü;''Tüm partililerimizin içi rahat olsun biz ayrıştırmaya değil, birleştirmeye geliyoruz. Bu partide sevgiyi egemen kılıp ülkücü duruşumuzla yeni bir dönemin kapılarını açmak istiyoruz'' dedi.

1. PARTİ İDDİAMIZ SÜRECEK
MHP'de göreve gelir gelmez yeni bir dönem başlatacaklarını genç ve tecrübeli bir ekibin birleşenleri olarak halkla birlikte siyaset yapacaklarını dile getiren Süslü;''Önümüzde ölmekle olmak arasında yaşayacağımız çok önemli bir genel seçim süreci var. Çok çalışmak durumundayız. Yerel seçimlerdeki başarılı çıtamızı ve 2. parti konumumuzu 1. parti yapıp Samsun'da MHP'yi şaha kaldırmdk istiyoruz'' diye konuştu.

SEN-BEN KAVGALARI BİTECEK
Sen-ben kavgalarının kendi dönemlerinde sona ereceğini tek bir ülkücüyü bile kaybetme lüksünün olmayacağını sözlerine ekleyen Süslü;''o veya bu nedenle partimize küsmüş, kırılmış ya da partiden ayrılmış olan ülküdaşlarımızı yeniden partimize kazandırmak için kendileriyle sürekli diyalog halinde olacağız. Bizim tek bir ülküdaşımızı kaybetme lüksümüz yok. Onlarında yeni dönemde bizleri sahipleneceğine yürekten inanıyorum'' şeklinde konuştu.

ŞİMDİ HELALLEŞME ZAMANIDIR
Seçimlere 2 günlük kısa bir süre kaldığını ve artık son sözü partinin değerli delegelerinin söyleyeceğini belirten Süslü sözlerini şöyle noktaladı:''Böylesine zor bir dönemde sizlere en iyi hizmeti vermek için aday oldum. Gençliğim, heyecanım ve 19 yıllık siyasi birikimimle sizlerden destek istiyorum. Gelin bu şölene sizlerde ortak olun. Partimize birlikte sahip çıkıp yeni ufuklara yelken açalım. Kırgınlıkları unutalım. Herkesle helalleşelim. Samsun'da dosta düşmana karşı ülkücü duruşunun ne olduğunu herkese gösterelim. Artık yolun sonuna geldik. Ben bu işin makamına değil, hamallığına talip oldum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum''