Ayşe Kulin'le Yedi Kentte, Yedi Matine, Samsun'da…

Türk Tabipleri Birliği Kültür ve Sanat Çalışma Grubu-Edebiyat Matinesi, 28 Şubat 2016 Pazar günü Samsun'da yapılacak

Türk Tabipleri Birliği Kültür ve Sanat Çalışma Grubu-Edebiyat Matinesi, 28 Şubat 2016 Pazar günü Samsun’da yapılacak.

[gallery ids="44910"]
TTB’nin, Kültür ve Sanat Çalışma Grubu – Edebiyat Matinesi organize ettiği bu etkinlikle “hem Samsun kamuoyuna hem de sağlık emekçileri ve hekimlere yönelik bu çalışmalarının devam edeceğini” ifade eden Dr. Ali Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü. “Hekimler yalnızca, Tıp kitaplarıyla kendilerini eğitmezler. Tıp kitapları dışında hekimler, Samsun Öğretmenevinde izleyip dinleyeceğiniz gibi Edebiyat matineleri, şiir günleri, müzik ve daha bir çok alanda meslektaşlarıyla bir araya gelmekteler” dedi.
Organizasyonun Samsun ayağını ise takip eden Samsun ÇHG (ÇAĞDAŞ HEKİM GRUBU) üyelerinden Opr.Dr.Alper Aktaş’ta şunları ifade etti. “TTB’nin bu çok değerli etkinliği içinde yer almaktan Samsun ÇHG olarak onur duyduk. TTB Kültür ve Sanat Grubu-Edebiyat Matinesi organizesinde etkin rol alan Dr.Ali Özyurt’un da ifade ettiği gibi, Samsun’da var olan hekim arkadaşlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımız Tıp eğitimi dışında her türlü eğitici roman, şiir, tiyatro, müzik, spor alanlarında kendimizi geliştirmekteyiz. TTB’nin bu etkinliğiyle meslektaşlarımız ve Samsun kamuoyu Ayşe Kulin gibi ülkeye mal olmuş bir yazar tarafından bilgilendirilecektir. Uzun yıllar tıp kitapları dergileri okumaktan sonra böylesine güzel bir organizasyonun geleneksel hale getirilmesi içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Samsun ÇGD (Çağdaş Hekim Grubu) organize ettikleri Edebiyat Matinesi çerçevesinde yazar Ayşe Kulin’le söyleşide 28 Şubat 2016 tarihinde saat 13.00’de Samsun Öğretmenevinde hekimler ve Samsun kamuoyu biraraya gelecekler.
şokhaber.net