AYŞEGÜL VE YAŞAR'DAN MUTLULUK İMZASI

Samsun'da, Att  Paramedik Hemşire Ayşegül Yıldız ile  iş adamı Yasar Karahan'a Dünya Organizasyon'da gerçekleştirilen muhteşem nikâh töreninin ardından dünya evine girdiler

Samsun’da, Att  Paramedik Hemşire Ayşegül Yıldız ile  iş adamı Yasar Karahan’a Dünya Organizasyon’da gerçekleştirilen muhteşem nikâh töreninin ardından dünya evine girdiler.
Samsun’un Canik ilçesindeki Yeni Mahalle Muhtarı ve ayrıca Samsun İli muhtarlar derneğinin  Başkan yardımcılarından  İdris Yıldız ve esi Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde usta öğretici Özlem Yıldız çiftinin kızları Att  Paramedik Hemşire Ayşegül Yıldız ve iş adamı Abdullah Karahan ve eşi evhamımı Fadime Karahan çiftinin oğulları iş adamı Yasar Karahan ile hayatını birleştirdi.
NİKÂHLARINI BAŞKAN YILMAZ KIYDI
Att  Paramedik Hemşire Ayşegül Yıldız ile  iş adamı Yasar Karahan’ın nikahlarını Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz kıyarken, şahitliklerini  ise 19 ve 20’inci Samsun Milletvekili Adem Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dursun Öncel ve iş adamı Aydın Uçar yaptı. Başkan Yılmaz ciflere ömür boyu mutluluklar diledi.
NİKÂH’A MİLLETVEKİLİ ZEYBEK’TE KATILDI
Nikah törenine Yıldız ve Karahan ailelerinin yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun İli muhtarlar derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Samsun Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker, Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Vural ve mahalle muhtarları ile davetliler katıldı. Ayşegül Yıldız ve Yasar Karahan çifti, “Bu muhteşem nikâh töreninde bizimle birlikte olan tüm davetlilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net