Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ayvacık Belediyesinden Basına İftar Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile  iftar yemeğinde bir araya geldi

Ayvacık Belediyesinden Basına İftar

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile  iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dereiçi Restoranda düzenlenen iftara Haber  Gazetesi köşe yazarı Osman Kara, Avni Demir, TRT Samsun Muhabiri Mehmet Genç Ali, Ulaştırma Dünyası gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Söylemez, Hahber362.com editörü Coşkun Özbek, Çarşamba Haberexpres  Gazetesi  genel yayın yönetmeni Erol Şeker ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeğinin ardından yazılı ve görsel basın temsilcileri ile çay içip sohbet eden Belediye Başkanı Belur belediye çalışmaları hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Ramazan ayındaki faaliyetlerine değinen Başkan Belur;  “İlk gününden bu yana Ramazan etkinlik alanımızda ve mahalle iftarlarımızda yüzlerce vatandaşımızla aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan, rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. Ramazan ruhuna uygun olarak insanımızla bir ve beraber olduk. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirerek, mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar etmeye gayret gösterdik. Bütün faaliyetlerimizde, çalışmalarımızda sizlerle birlikte hareket ettik. Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.