Ayvacık Belediyesinden Avukat Berna'ya Veda Gecesi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Adli Yargı Hâkimliği sınavını kazanması sebebi ile Belediyede icra ettiği Avukatlık görevinden ayrılan Berna Bilal için  veda gecesi düzenledi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Adli Yargı Hâkimliği sınavını kazanması sebebi ile Belediyede icra ettiği Avukatlık görevinden ayrılan Berna Bilal için  veda gecesi düzenledi.
Düzenlenen Programa Belediye Başkanı Mustafa Belur ile eşi Aynur Çoban Belur, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürü Eren Yüksel ve belediye personelleri katıldı.
Belediye Avukatı Berna Bilal düzenlenen veda programı için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Kendi memleketimin Belediyesinde kendi ilçeme hizmet etmek  ve Belediye Başkanım Sayın Mustafa Belur ile aynı sevda uğruna birlikte yürümek benim için çok büyük bir onurdu.  Çocukluğumun geçtiği İlçemin belediyesinde  görev yapmanın haklı gururunu, sevincini ve mutluluğunu daima yüreğimde hissedeceğim. Ayvacık Belediyesinde görev yaptığım günden bu güne kadar Belediye Başkanım ve mesai arkadaşlarım ile güzel bir çalışma ortamı içerisinde büyük dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte büyük bir uyum yakaladık. Gittiğim her yerde İlçemden ve Belediyemin çalışmalarından büyük bir övgüyle bahsedeceğim. Bu güzel geceyi hazırlayan değerli Belediye Başkanım Sayın Mustafa Belur ile eşi Aynur Çoban Belur başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıma, Birim müdürlerime ve  mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Avukat Berna Bilal’e Belediyede görev yaptığı süre zarfında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket taktim ederek; “Adli Yargı Hakimliği sınavını kazanması sebebi ile aramızdan ayrılan Avukatımız ve kendi öz kardeşimiz Berna Bilal’e Belediyemizde yaptığı hizmetlerine bir vefa borcu olarak veda gecesi düzenledik.  Gerçekten kendisi ile birlikte çalışmaktan büyük bir sevinç ve kıvanç yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Görevde bulunduğu süre içerisinde bizlere yardımcı olmuş ve yapıcı çalışmalarda bulunmuştur. Hâkimlik sınavını kazanması suretiyle Belediyemizden ayrılmasını üzüntüyle karşıladık ama kendi kariyeri için de mutlu olduk. Meslek hayatı boyunca her zaman vatanı, milleti ve devleti uğruna çalışmalarını sürdürmesini ve halkının faydasına kararlar vermesini temenni ediyorum. Kamu Kuruluşunda kendi memleketinin belediyesinde yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı ilk plaketini kendisine taktim ettik. Diliyorum ki bundan sonraki meslek hayatında büyük başarılar göstererek çok daha güzel ve özel plaketlere sahip olur. Bizleri ve memleketi Saklı Cennet Ayvacık’ı unutmamasını dileyerek, bundan sonraki meslek hayatında üstün başarılar diliyor kendisine ve tüm ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.”
şokhaber.net