AYVACIK'TA YOL YAPIMI HIZLANDI!

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'un talimatları doğrultusunda İlçenin 43  mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince programlı bir şekilde yol açma, yol genişletme ve Stabilize yol kaplama ça

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un talimatları doğrultusunda İlçenin 43  mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince programlı bir şekilde yol açma, yol genişletme ve Stabilize yol kaplama çalışmaları yapılıyor.
Ayvacık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Mustafa Belur;  “halkımızın rahat etmesi için belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanını 1 Kasım seçimlerinden önce makamında ziyaret eden İlçenin Orta mahalle halkı mahallelerindeki yol sorunlarını dile getirmiş, Başkan Belur ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan en kısa sürede bu sorunu çözeceklerine dair Orta mahalle sakinlerine söz vermişlerdi.  Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Orta Mahalle halkına verilen söz tutuldu ve Orta Mahalleye beton yol yapılarak halkın daha rahat ulaşım yapması sağlandı.

[gallery ids="41431,41432,41433"]
Seçim vaatlerinin hiç birini aksatmadan verdiği her sözü yerine getiren Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Görevimiz ilçemize hizmet etmek. İlçeme hizmet etmiş olmanın mutluluğu hiçbir şey ile ölçülemez. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşamaları için gereken çalışmaları canla başla sürdürüyoruz. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün planlı bir şekilde programladığı ve o programa bağlı olarak her gün mahallelerimizde çeşitli çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizdeki mahallelerimizde gerekli görülen yerlere yolun fiziki şatlarına uygun olarak Büyükşehir Belediyemiz tarafından beton yol kaplama yapılıyor. Gecemizi gündüzümüze katarak, ekibimizin tamamıyla, tüm personel, azimli ve kararlı bir şekilde kolları sıvadık. Öncelikle dozerlerle yolu olmayan vatandaşımıza yol açıyor, toprak yolların genişletme çalışmalarını tamamlıyor ve stabilize yol kaplama yapıyoruz. Bu çalışmalarımız azimle devam edecek ve ilçemizde yol sorunu tamimiyle tarih olacak” dedi.