BADMİNTON 13 YAŞ ALTI İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Badminton 13 yaş altı Samsun İl Birinciliği Müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda 3 Eylül cumartesi günü yapıldı

Badminton 13 yaş altı Samsun İl Birinciliği Müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda 3 Eylül cumartesi günü yapıldı.
ANKARA'DA YAPILACAK MÜSABAKALARDA HEDEFİMİZ MADALYA
Erkeklerde ilk 2 sırayı Canik Belediyespor Kulübü sporcuları elde etti. Çekişmeli geçen maçta Miraç kantar, takım arkadaşı Anıl ulaç Atan’ı 22- 20 yenerek şampiyon madalyasını boynuna takarken, Anıl Atan da 2.'lik kürsüsüne çıktı.  Kızlarda Elmas Nur Şencan ise 2.'liği elde ederek milli takım kapısını araladı. Takım Antrenörü Ömer Aydoğmuş 22 Eylül 2016 tarihinde Ankara'da yapılacak müsabakalara katılacak olan Canik Belediyespor Kulübü sporcuları ile Türkiye’de de madalyaları toplayacaklarını söyledi.
SPORCULARDAN BAKAN KILIÇ, A TEŞEKKÜR
Canik Belediye sporcuları, “Başta bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe  Müdürü Osman Abanoz'a, Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak'a ve Canik Belediye Sosyal ve Kültür İşleri müdürü Hamza Aygün'e,  desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net