BADMİNTON KÜÇÜK KIZ-ERKEK İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Okul Sporlarının 2015-2016 Dönemi Faaliyet Programında yer alan Badminton Küçük kız ve erkekler il birinciliği Müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda yapıldı

Okul Sporlarının 2015-2016 Dönemi Faaliyet Programında yer alan Badminton Küçük kız ve erkekler il birinciliği Müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda yapıldı.
KIZLARDA ŞAMPİYON BAŞARI KOLEJİ
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı Badminton Okullar Arası Küçük kız ve erkekler il birinciliği müsabakaları Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapıldı. Kızların finalinde Özel Başarı Koleji ile Ağaca güney Ortaokulu karşı karşıya geldi. Başarı Koleji, rakibini 5-0 yenerek şampiyonluk kupasına ulaştı. Bafra Atatürk Ortaokulu üçüncü, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü sırada yer aldı. 
MADALYA VE KUPALARI VERİLDİ


[gallery ids="44567,44566,44565"]
Erkeklerde ise Bafra Atatürk Ortaokulu'nu 4-1'le geçen Özel Başarı Koleji birinci oldu. Erkeklerde üçüncü Fahrettin Ulusoy Ortaokulu, dördüncü ise Mustafa Üstündağ Ortaokulu oldu. Final maçlarının ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ziya Aydın, Basın ve Halkla ilişkiler Şube Müdürü Aşkın Atan takdim etti.
Köksal ÖNER