BAFRA GİAD, SORUNLARI HALKA AÇIYOR

BAFRA GİAD, SORUNLARI HALKA AÇIYOR      Bafra Genç İşadamları Derneği(GİAD) Bafra'nın sorunlarını internet aracılığıyla halka açıyor

BAFRA GİAD, SORUNLARI HALKA AÇIYOR


     Bafra Genç İşadamları Derneği(GİAD) Bafra’nın sorunlarını internet aracılığıyla halka açıyor.

Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu,”Genç bakışı sunmak üzere bugüne kadar mücadele ettik. İlçemizin sesini duyurmak için çalışacağız” dedi.

Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) tarafından, Bafra Öğretmenevinde organize edilen kahvaltıda Bafra’nın sorunları ve önerilerin paylaşılabileceği internet sisteminin tanıtımı yapıldı.

Site aracılığıyla Bafra’nın geleceğini şekillendirmek isteyen GİAD başkan ve üyeleri site üzerinden ayrıca ilerleyen günlerde sorun ve çözüm önerileri ile ilgili olarak ödüllü proje yarışmaları da düzenlenecekleri belirtilirlerken, Bafra'nın sorunlarının çözümü hususunda duyarlı yaklaşan herkesin bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşmalarını istediler.

[gallery ids="1613,1614,1615"]

“DERNEĞİMİZİN ÇALIŞMALARI BAFRA’MIZ İÇİNDİR”


    Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, yaptığı açıklamada, "Her geçen gün yaşadığımız şehir ekonomik ve nüfus olarak büyümekte, gelişen ekonomi ve artan nüfus sebebi ile de şehrimizde bir takım güncel sorunlar ortaya çıkmaktadır. Biz Bafra Genç İş Adamları Derneği olarak şehrimizde her gün çıkan sorunlar ile ilgili olarak kamuoyu bilincinin oluşturulması ve şehirdeki sorunların internet ortamında paylaşılması ve bu sorunlara dikkat çekmek amacı ile www.bafranınsesiniduyur.com adlı web sitesini hemşerilerimizin kullanımına açmış bulunmaktayız. Sitemizde güncel sorunlar, belediye, trafik ve ulaşım, kentsel yapılaşma ve siyasi ve diğer konu başlıklar olmak üzere şehrimizde görmüş olduğumuz sorunlar fotoğraf, video veya yazı ile bu site aracılığı ile paylaşılabilecek. Paylaşılan bu sorunlar arasından öne çıkanlar ivedi bir şekilde konunun muhataplarına bizzat derneğimiz aracılığı ile ulaştırılacak ve çözüme kavuşturulması için sorunun çözümün takipçiliği yapılacak. Çözüme ulaşıp ulaşmadığı da yine sitemiz aracılığıyla duyurulacaktır” diye konuştu.

“BAFRA ARTIK GELİŞİYOR, GİAD BAFRA’LININ SESİNİ UYURACAK“

İnternet sitesi üzerinden ilerleyen günlerde sorun ve çözüm önerileri ile ilgili olarak ödüllü proje yarışmaları da organize edeceklerini belirten Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, “Şehrimizin sorunlarının çözümü hususunda duyarlı yaklaşan herkesin bilgi, birikim ve deneyimlerini sitemiz aracılığı ile bizlerle paylaşmasını istiyoruz. Bu proje sayesinde yöneticilerimizin işlerini kolaylaştıracağımıza inanıyoruz. Farklı bakış açılarını birleştirip bir öncelik sırasına koyup tüm gücümüzle  Bafra’mızı kalkındırmayı hedeflemekteyiz" şeklinde konuştu.

Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim kurulu üyesi  Alper Güngör ise, site hakkında geniş bilgi sundu.

                                                                         NAMIK AZGIN