BAFRA ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, beraberinde Vali İbrahim Şahin ile birlikte, Şehit Polis Memuru Oktay Uçar'ın Bafra ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, beraberinde Vali İbrahim Şahin ile birlikte, Şehit Polis Memuru Oktay Uçar’ın Bafra ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

[gallery ids="33453,33454"]

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğünde devriye görevini yapan polis ekibini taşıyan aracın kaza yapması sonucu şehit olan Polis Memuru Oktay Uçar için Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç,  Vali İbrahim Şahin, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımı ile Bafra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

[gallery ids="33455,33456,33457,33458,33459,33460"]

Şehit Polis Memuru Oktay Uçar’ın naaşı Bafra ilçesi Hacınabi mahallesindeki baba evinin önünde helallik alınmasının ardından Mevlana Camii’ne getirildi Burada öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Bafra Asri Mezarlık Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi. Cenaze töreni sonrasında Şehit Polis Memuru Oktay Uçar’ın tabutuna sarılı Türk Bayrağı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından şehit eşi Zehra Uçar’a teslim edildi.

Cenaze törenine ayrıca; Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Hüseyin Edis, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Erhan Usta, Kemal Zeybek, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  ilçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli. Jandarma Albay. Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER