BAFRA TAKIMLARINA NAZAR DEĞDİ!

Bugüne kadar birçok önemli başarılara imza atmış olan Bafra ilçesi futbolcuları ve takımları son zamanlarda belirli bir düşüş içeresinde görülüyor

Bugüne kadar birçok önemli başarılara imza atmış olan Bafra ilçesi futbolcuları ve takımları son zamanlarda belirli bir düşüş içeresinde görülüyor.
Samsun Amatör Lig ve Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL ) takımlarındaki bu düşüş, Bafralı sporseverleri üzüyor. Bu sezon 1930 Bafraspor, Hacınabispor ve Genç Bafraspor; özlenen ve kendilerinden beklenen başarılı futbolu pek olumlu şekilde liglere yansıtamadılar. Bu takımlardan Genç Bafraspor ligden ihraç edildi.
Diğer yanda; Mevlanaspor, Dededağıspor gibi takımlar yer aldıkları amatör liglerde başarılı sonuçlara imza atıyorlar.
1930 Bafraspor U 16 Takımı ise grubunu Lider tamamlamış olup, Samsun'da 8 takım arasına kalma başarısı gösterdi.
1930 Bafraspor U 16 Takımı, bu sonuçla; Türkiye Şampiyonasına gitmek için, Play-Off Grubunda mücadele etme hakkı ve başarısı gösterdi. Bu başarıyı gösteren hoca ve futbolcularımızı kutlarız.
Bir başka konu; bu sezon Okullar Arası, Futbol Müsabakalarına okul bazında katılan takımlar da futbol dalında pek parlak sonuçlar alamadı.
Bafra ilçesi okul takımlarından, Bafra Atatürk Ortaokulu; Okullararası Küçük Erkekler, İl Şampiyonasında, Samsun Atakum Mimar Sinan Ortaokuluna 4-0, Bafra Fatih Ortaokulu ise rakibi Samsun Canik Tevfik İleri Ortaokuluna 5- 0 gibi farkı mağlup oldular.
Bazı okul takımları, Samsun'a gitmeyince hükmen mağlup sayıldılar.
Son dönemlerde, Bafra Futbolundaki bu düşüş, Bafralı sporseverler oldukça üzdü.
Bafa spor kamuoyu Bafra takımlarımızın en kısa sürede gerek Amatör Liglerde gerekse okul müsabakalarında yine o bilinen başarılara imza atarlar.
Haber: Oktay ZERRİN- Bafra
şokhaber.net