BAFRA VETERANLAR'DA HEDEF 3 PUAN…

Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul ,'Türkiye Masterler Orta Karadeniz Grubunda Pazar günü deplasmanda karılaşacağımız Çorum Veteranlar maçının tüm hazırlıklarını üç puan üzerine tamamlad

Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul ,”Türkiye Masterler Orta Karadeniz Grubunda Pazar günü deplasmanda karılaşacağımız Çorum Veteranlar maçının tüm hazırlıklarını üç puan üzerine tamamladık ” dedi.
BU EKSİKLERİMİZİ İKİNCİ YARIDA TAMAMLAYACAĞIZ
Deplasmanda karşılaşacakları Çorum Veteranlar maçı öncesi açıklama yapan Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul ,“ Bu maç bizim için çok önemli ilk yarının son maçında galibiyet ile dönmek istiyoruz. İyi bir kadroya sahip olduğumuz kadarda eksiklerimizde var. Bu eksiklerimizi ikinci yarıda tamamlayacağız. Kıza zamanda lige hazırlanırken, arkadaşlarımızla birlikte uyumu da sağladık. İdman sayımızı artırdık iki günde bir idman yaptık ”diye konuştu.
ÇOK KOŞAN, FİZİK GÜCÜ İYİ, ÇIKIŞ YAPAN BİR TAKIMIZ
Soğuk hava şartlarına rağmen özveriyle hazırlandıklarını belirten Başkan Ekbul “Zorlu bir lig`deyiz gruptaki diğer takımlarla ortalamada aynı seviyedeyiz. Akıllı, sabırlı oynamamız gereken bir  maçı kazanmak için mücadele edeceğiz, Çok koşan, fizik gücü iyi, çıkış yapan bir takımız. Pazar günü oynayacağımız Çorum maçını kazanmak istiyoruz. Ayrıca  idmanlarımıza gelen futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net