Bafra'da ilk Mesleki Yeterlilik Sınavı

Bafra'da "" mesleği "Mesleki Yeterlilik Belgesi" sınavları yapıldı

Bafra'da "Kaynak" mesleği "Mesleki Yeterlilik Belgesi" sınavları yapıldı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM-Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri işbirliğinde gerçekleştirilen "Kaynak" mesleğinde yapılan sınavlardan başarılı olan ustalar, "MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi" almaya hak kazanacak.
Başarılı olan firma çalışanları, ödedikleri ücretlerin tamamını İşsizlik Sigortası Fonu'ndan geri alabilecekler. Başarılı olamayan adaylar ise, başarısız olduğu birimin sınavına 2 kez daha girme hakkına sahip olacak.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve AB-Türkiye ortaklığında desteklenen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programında yer alan Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Projesi  (BİGEM), Mesleki Yeterlilik ile ilgili Firma ziyaretlerine ve Başvuruları almaya devam etmektedir.
"MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi" ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için BİGEM İş Geliştirme Sorumlusu Nagihan Kara ( ngihan@bigem.net)  ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.
şokhaber.net