BAFRA'YA SGK HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILACAK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'İlçemize  (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılacak' dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlçemize  (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılacak” dedi.
SGK hizmet binası, Bin 193 metrekare bodrum katı üzerine zemin ve normal katlar yapılarak hizmete sunulacak. Temel atma çalışmalarına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun SGK İl Müdürü Ünal Kaya, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis üyeleri, Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı, yüklenici firma yetkilileri katıldı.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Temel atma çalışmaları nedeniyle yapılan inceleme gezisinden sonra açıklama yapan Başkan Şahin, “İlçemiz önemli bir hizmete daha kavuşacak. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman  Soylu ’ya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekilimiz ve ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan Ak Parti Samsun Milletvekilimiz ve Bafralı hemşerimiz Sayın Orhan Kırcalı, Ak Parti Sayın Ahmet Demircan, Ak Parti Fuat Köktaş’a ve Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Hasan Basri Kurt’a, il başkanımız Sayın Muharrem Göksel ve ilçe Başkanımız Sayın Tuncay Yurtseven’e çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde yapılan güzel çalışmaların her zaman olumlu yansımalarını görmekteyiz ve görmeye devam edeceğiz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net