BAĞIŞÇILARA MADALYA VE PLAKETLERİ VERİLDİ

Türk Kızılay'ının 149'uncu Kuruluş yıl dönümü ve 'Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü' nedeniyle Türk Kızılay'ı Samsun Şubesi tarafından Anakent Sosyal Tesislerinde iftar yemeği düzenlendi

Türk Kızılay’ının 149'uncu Kuruluş yıl dönümü ve ‘Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ nedeniyle Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi tarafından Anakent Sosyal Tesislerinde iftar yemeği düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Habib Demirel, bir konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür etti.
KIZILAY İLE İLGİLİ NE YAPSAK AZDIR
Vali İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “Türk Kızılay’ı özellikle son yıllarda ciddi ataklar yaptı. Sadece Türkiye’de değil, Türkiye dışında da mazlum coğrafyaya giderseniz Kızılay’ın amblemini çokça görürsünüz. Onun için Kızılay ile ilgili ne yapsak azdır. Samsun Kızılay ekibi yoğun bir şekilde çalışıyor. Kızılay'da çalışan arkadaşlarımı kutluyorum. Gönüllü ve karşılık beklemeden yaptığımınız kan bağışlarınızla sergilediğiniz örnek davranışınız için sizleri kutlar, toplum sağlığına katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.
‘Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ nedeniyle Türk Kızılay’ına 46 defa ve üzeri yaptıkları kan bağışlarından dolayı madalya ve plaket almaya hak kazanan kan bağışçılarına Vali İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın, yanı sıra diğer protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi.
Türk Kızılay’ının 149'uncu Kuruluş yıl dönümü ve ‘Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ madalya törenine Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi İlhami Yıldırım, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, kan bağışçıları ve çok sayıda davetli katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net