BAKAN KILIÇ AYVACIK'I ZİYARET ETTİ

Gençlik Ve Spor Bakanı Sn

Gençlik Ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay Kılıç bugün Ayvacık ilçesindeydi. İlçede Doğa Restoranda sabah kahvaltısı yapan Bakana Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Mahalle Muhtarları ve Ak Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti. Yapılan kahvaltıdan sonra İlçe adına önemli bir proje olan ve bitme noktasına gelen Su Sporları Merkezini yerinde inceledi. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ayvacık Belediyesini ziyaret ederek Başkanlık makamında, Makam Özel Anı Defterine duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç “ Ayvacık hem doğasıyla hem de sıcak halkıyla Samsun’un gözbebeği bir İlçedir. Bizler göreve geldiğimizden bugüne halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çok çalıştık. Her zaman en güzelini yapma gayretinde olduk ve halen hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bu güzel İlçeye Saklı Cennet dedik ama artık kabuğunu kırmış bir Ayvacık’la karşı karşıyayız. Gizlendiği yerden güneş gibi doğup ışık saçan, herkesin gezip görmek için öncelik verdiği doğası güzelliğiyle kendine hayran bırakan bir cennet var artık. Saklı değil sadece ‘’Cennet’’ Ayvacık. Bizlerde turizm amaçlı hizmetlerimize ara vermeden devam ederek bu güzel ilçeyi hak ettiği konuma getirme gayretindeyiz. Doğa Sporları ve Su Sporları için elverişli olan bu ilçede birçok proje geliştirdik, yapılan spor kompleksleri ile Ayvacık adından çok söz ettirecek ve göz dolduracak” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Belur ‘’ Sayın Bakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi bizleri çok onurlandırdı. Bugün bizler sizlere birçok hizmeti en iyi en güzel biçimde sunuyorsak bu önce hükümetimiz sonrada Sn. Bakanımızın katkıları sayesindedir. İlçemiz için bir  çok proje yaptık ve faaliyete geçirdik. Yapılan Spor komplekslerimizle İlçemiz önce Hükümetimiz ve daha sonra Bakanımızın sayesinde Spor ilçesi olma yolunda ilerliyor. Allah Bakanımızdan razı olsun başımızdan eksik etmesin. İlçem adına kendisine çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.
Ayvacık Belediyesine olan ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Terice Mahallesi Merkez Camiinde Cuma Namazı kılıp vatandaşlarla görüşen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç vatandaşlara Hayırlı Cumalar dileğinde bulundu ve daha sonra Ayvacık ilçesinden ayrıldı.