BAKAN VE BÜYÜKELÇİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kuveyt ziyaretleri kapsamında Kuveyt Büyük Elçisi Salih Murat Tamer ve Kuveyt Ulaştırma ve Belediyelerden Sorumlu Devlet Ba

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kuveyt ziyaretleri kapsamında Kuveyt Büyük Elçisi Salih Murat Tamer ve Kuveyt Ulaştırma ve Belediyelerden Sorumlu Devlet Bakanı İssa Al Kandari ile bir araya geldiler.
İlk ziyaret Büyükelçilik makamında gerçekleşti. Vali Şahin, Başkan Yılmaz ve Büyükelçi Tamer, Samsun ve Kuveyt arasında turizm ve ticaret alanlarında yapılabilecek işbirliği konularında karşılıklı istişare toplantısı düzenlendi.
BAKANA SAMSUN’LA İLGİLİ GENEL BİLGİLER VERİLDİ
Vali Şahin ve Başkan Yılmaz daha sonra Büyükelçi Tamer’le birlikte Kuveyt Devleti’nin Ulaştırma ve Belediyelerden Sorumlu Bakanı İssa Al Kandari’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Samimi bir havada geçen ziyaret sırasında Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, Kuveytli Bakana Samsun’la ilgili genel bilgiler vererek, Kuveyt’le Samsun arasında geliştirilecek olan yakın ilişkilerin sonuna kadar yanında olduklarını ve bu konu da kendisinden de destek beklediklerini dile getirdiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net