Barış görüşmesi altında...

KANLI ÖDÜL! Barış görüşmesi altında bazı görüşmeler olurken hala Filistin'de Suriye'de insanlar ölüyor! Bu anlayamadığımız barış görüşmesi mi? Yoksa bugün kaç Müslüman öldürelim tartı

KANLI ÖDÜL!

Barış görüşmesi altında bazı görüşmeler olurken hala Filistin’de Suriye’de insanlar ölüyor! Bu anlayamadığımız barış görüşmesi mi? Yoksa bugün kaç Müslüman öldürelim tartışması mı?

Evet, insanlığa barış görüşmesi diye duyurulan görüşmelere ya riayet edilmiyor veya barış değil yeni savaşlar oluşturalım, yeni planlar kuralım, kimlerle uzlaşalım gibi görüşmeler mi yoksa? Herşey yolunda, ortalık sütliman mesajı vermek mi! Ortalık sütliman değil! Ortadoğu kan revan… Önce birbirlerine düşürüyorlar sonra yukarıdan bir ona bir karşı tarafa bomba düşürüyorlar.

Mesaj belli aslında Ortadoğu’da barış değil sanki savaş istiyorlar. Lakin İslam 1 Kasımda bir zafere imza attı. Bu diğer İslam zaferinin sinyalleridir. Mesela bugünlerde de Mısır’dan kötü haberler geliyor. Kurdukları planlar bir bir ellerinde patlıyor! Ne kadar daha uzar bu plan? Irak da tutmayan plan diğer bölgelerde mi tutacak! Tutmaz, çünkü Yüce Kitabımız Kur'an da açıklandığı gibi onların planları bir bir ayaklarına dolaşacak. Unutmayalım ki Ortadoğu’daki savaş şıkları arasında çıkarlar var. Onlar kendi aralarında anlaşır ancak bizim bilmediğimiz pay kavgaları olmuyor mu sanki? Aktörler çoğalıyor, yönetmen belli lakin oyuncular arasında sorun yaşanırsa film fazla uzamaz yarıda kesilir.

İşgal altındaki Batı Şeria’da bir Filistinli genç kız öldürüldü. Planlı olarak Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskıları gerilimi üst seviyelere tırmandırdı. Ekimden bu yana 70 Filistinli öldürüldü. Filistinlilerin haklı olduğu davalarında haksız gösterilmek için tüm mücadeleler sürüyor. Bu haksızlık sadece sokaklarda değil kendi mahkemelerinde bile başörtüsü yasağını onaylayan Belçika yasağın ayrımcılık olmadığını savunarak demokrasi, barış, Özgürlük, eşitlik kavramlarından kötü puan aldı.

Bu arada Avrupa’da sığınmacılar yatacak yer bulamayınca kutuplardaki buzul ve karaya vuran balinalar ayrıca foklar en önemli mesele olur! Bir de ozon tabakasının delinmesi acımasızlığın en büyük sahnesini paylaşanlar Avrupa’da farklı farklı ödülleri kendi aralarında bölüşüyorlar!  Neyin ödülleri bunlar? Mezhepleri grupları birbirlerine düşürüp sonra o gruplara silah satıp birbirlerini öldürmelerini en iyi izleyenler ödülümü? Yoksa hakları olanların haklarını elinden alma başarı ödülümü? Bir yuvayı bozma, insanları vatanlarından ayırma, yoksa en iyi plan kurma ödülümü?  Dost görünüp düşman olma! Hangi ödül? Bütün alanlarda ödüle layık olanlar var aranızda…

Türkiye’de de bu ödüle layık olan yok değil! Çok Karalama başarı ödülü! Saman altından su yürütenler ödülü! Vatanına ihanet ödülü’ Bir yüzünü kiliselere diğer yüzünü ihanete dönüp beddua etme ödülü! En iyi kanal kazan, davası insan deyip aldattıkları insanlara kurşun sıkanlar ödülü! Seçim öncesi karalayan secim sonrası el uzatan en iyi taklacılar ödülü! Bir de milliyetçiyim sözleri sarfedip milletine zarar veren unsurlar konusunda masaya oturmayan, iki cümlesinden biri “Hayır” olanların ödülü! Yalan sahte dosyalar hazırlayıp vatanına hizmet edenleri karalayanların ödülleri! İlerici olduklarını, laik demokrat olduklarını savunanların yenlik ve hizmetlerin yükselişimizin daima karşısında durma başarı ödülü! O kadar kanlı hain ve satılmış ödülleri var ki vitrinlerine koymaya boyunlarına asmaya yer bulamasınız!

İş icraata, üretime gelince kayboluyorlar, türlü bahaneler…

ONLAR NE KADAR KENDİ ARALARINDA ÖDÜLLER PAY EDERSE ETSİNLER… GERÇEK ÖDÜLÜ HEP ÖDÜLE LAYIK OLANLAR ALIR.

HAKLI DAVALARINDA ŞEHİT OLANLAR BİR GÜN SONSUZ BİR MÜKÂFAT, EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR ÖDÜLÜN SAHİPİ OLAÇAKLAR…