BAŞARI'DAN YETENEĞİMİ KEŞFEDİN!

Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Başarı'da Yeteneğini Keşfetti

Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Başarı’da Yeteneğini Keşfetti.
Canik Başarı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Merkezi Gönülleri Özel Emineller Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle birlikte YETENEĞİMİ KEŞFEDİN projesini hayata geçirdi.
Toplumsal Duyarlılık Merkezi öğrencilerinin ev sahipliği yaptığı etkinlikte öğrenci velileri ve rehabilitasyon merkezi öğretmenleri TDM gönüllerinin kurduğu stantlarda yüz boyama, resim yapma, ebru yapma, palyaço gösterisi gibi etkinliklere katıldılar. Gün boyu üniversite de ağırlanan Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden her birine 1 tdm gönüllüsü eşlik etti.
Proje Koordinatörü Yasemin Tosun; “Bu proje ile özel çocuklarımızın  toplumda yer edinmelerine ve özgüven sahibi olabilmelerine fırsat sağlanmış oldu. Ailelerine de yalnız olmadıkları hissettirilmesi hedeflenen projede 3-4-5 yaş gruplarındaki otizm, hafif otozim ve down sendromlu çocuklar yer aldı” dedi.
Programın ilerleyen saatlerinde Başarı üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reşit Özkanca, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Fatih Mehmet Sayın ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Harun Başaran katılarak çocuklar ve aileleriyle birlikte vakit geçirdiler.
Program Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Müge Yılmaz’ın semineri ile devam etti.
Özel Emineller Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Psikoloğu Tuğba Şekercioğlu ''Başta Canik Başarı Üniversitesi’ne sonra da Toplumsal Duyarlılık Merkezi Gönüllerine çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu etkinlikte çocukların kendilerini çok mutlu hissettiklerini sizler de gözlerinden anlayabilirsiniz. Doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün geçirdiler. Velilerimiz için düzenlenen Müge Yılmaz semineri etkileyici ve destekleyici oldu. Organizasyonda emeği geçen tüm herkese kurumum adına teşekkür ederim'' dedi.