Başarılı Olmanın İpuçları

Yaşam ve Öğrenci Koçu-Eğitimci İnci Kaymak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Felsefe-Sanat Tarihi ve Sosyoloji Bölümü öğrencilerine başarılı olmanın ipuçlarını anlattı

Yaşam ve Öğrenci Koçu-Eğitimci İnci Kaymak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Felsefe-Sanat Tarihi ve Sosyoloji Bölümü öğrencilerine başarılı olmanın ipuçlarını anlattı. Kaymak, başarının sırrının planlı yaşam olduğunu söyledi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Felsefe-Sanat Tarihi ve Sosyoloji Bölümü öğrencileri, bu sefer derslerinde farkındalık yarattı. Yaşam ve Öğrenci Koçu-Eğitimci İnci Kaymak'ın derslerine konuk olduğu üniversiteli öğrenciler, hayatta başarılı olmanın ipuçlarını öğrendi. Yaşam ve Öğrenci Koçluğunun yanısıra aynı zamanda Özel İnci Kişisel Gelişim Kursu ile Özel İnci Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi Sahibi olan Kaymak, hayallere ve hedeflere ancak planlı yaşayarak ulaşabileceğini söyledi.
PLANLI YAŞAYIN
Öğrencilerle sohbet eden ve onların sorularını da yanıtlayan Kaymak, "Dersler, sınavlar derken hayatınız tercihler ve sınavlarla geçiyor. Belki strese giriyorsunuz, ancak bu çalışmalar yolunuzu aydınlatacak. Ancak plan şart. Geleceğinizi planlamanın size ileride başarı getireceğini biliyorum. Çünkü hayatımızı planlayınca başarılı oluruz. Başarı asla tesadüf değildir. Hayatınızın hangi alanında olursa olsun asla vazgeçmeyin. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı olun ve hedefinize ulaşmak için mücadelenizi bırakmayın" dedi.