BAŞARILI VE GİRİŞİMCİ İŞ KADINI ÖDÜLÜ

Kadının işgücüne katılımı, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve İş dünyasında kadın konusuna odaklanan çalışmalarıyla da bilinen Türk Girişim ve İş Dü

Kadının işgücüne katılımı, sosyal ve toplumsal statüsünün yükseltilmesi, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve İş dünyasında kadın konusuna odaklanan çalışmalarıyla da bilinen Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 2015 yılının Aralık ayında başlattığı “Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi” toplantılarına Samsun’da devam etti.
TÜRKONFED, ORKASİFED ve SAMİKAD, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde 'Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi' Samsun paneli gerçekleştirdi.
Meclis Başkanı ve Aydıner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nur Aydıner Meral Bölgenin en Başarılı İş Kadını Ödülüne layık görüldü. Nur Aydıner Meral aynı zamanda katılımcılara iş hayatında yaşadıkları deneyimlerini de aktardı. Bölgenin Başarılı Girişimci Kadını Ödülüne ise Nezahat Şahin layık görüşmüştür. Nezahat Şahin İş hayatında yaşadığı tecrübelerden bahsetti.
Panele, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, ORKASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bahri Uğurlu, SAMİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Uğurlu, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen, kamu kurum kuruluşların yetkilileri, STK üyeleri ve davetliler katıldı.
şokhaber.net