BAŞIBOŞ KÖPEKLER NE OLACAK?...

Geçtiğimiz günlerde, Bafra Köpek Barınağındaki köpeklerin dövülüp öldürüldüğü iddiasıyla barınaklarda inceleme yapmak isteyen ekiplerin gündeme getirdiği olaylar Ulusal Basında yer alıp Bafra'mızın im

Geçtiğimiz günlerde, Bafra Köpek Barınağındaki köpeklerin dövülüp öldürüldüğü iddiasıyla barınaklarda inceleme yapmak isteyen ekiplerin gündeme getirdiği olaylar Ulusal Basında yer alıp Bafra'mızın imajını olumsuz etkilerken; şimdi de başıboş köpekler Bafra cadde ve sokaklarında adeta cirit atıyor.
Bafra Gençlik Caddesi'nde, 16 Eylül Pazar günü yaklaşıp 10 kadar başıboş köpeği gören Bafralılar şaşkınlık içerisinde kaldılar. Trafiğin en yoğun olduğu Gençlik Caddesi'nde, trafiğin akış halindeyken başıboş köpeklerin birlikte dolaşmaları dikkat çekti.
Bu köpeklerden bazıları da özellikle İshaklı Mahallesinde, geceden sabaha kadar havlayıp araçların peşinden koşturup duruyor.
Her ne kadar başıboş köpekler barınaklara nakledilseler de bir türlü bu köpeklerle mücadelede istenilen düzeye erişilemediği görülüyor.
Vatandaşlar, 17 Eylül' de okula merhaba diyen öğrenci çocuklarının; köpeklerden korunmaları gerektiğini, bu görüntülerin Bafra' ya hiç yakışmadığını, kalıcı çözümler üretilmesini ve bu köpek sorunu yüzünden Bafra'nın imajının zedelendiğini belirtiyorlar.
Oktay Zerrin- Bafra
Habere ait kısa video: https://www.facebook.com/oktay.zerrin.3/videos/vb.100011905597559/445054245901425/?type=2&video_source=user_video_tab