BAŞKAN BELUR'A HEDİYE FORMA

Ayvacık Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Bilir ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş Belediye Başkanı Mustafa Belur'u ziyaret ettiler

Ayvacık Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Bilir ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş Belediye Başkanı Mustafa Belur’u ziyaret ettiler.
Samsunlu İş Adamı Hasan Talak’ında bulunduğu ziyarette, Samsun 2. Amatör Büyükler Ligi B Grup da mücadele eden Ayvacık Belediye spor kulübüne verdiği destekten dolayı Belediye Başkanına tüm kulüp adına teşekkür eden Ayvacık Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Bilir ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş  Belediye Başkanı Mustafa Belur’un isminin yazılı olduğu 55 numaralı forma hediye ettiler.
İsminin yazılı olduğu formayı uzun yıllar saklayacağını söyleyen Belediye Başkanı Belur, “Futbol kulübümüze her yeni sezon öncesi çeşitli yardımda bulunuyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine, imkânlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz İlçemizin spordaki konumunu artırmak adına maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız” dedi.