BAŞKAN DÜNDAR, AĞCAGÜNEY'DE

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ağcagüney Mahallesi'nde düzenlediği iftar yemeğiyle Bölge halkıyla bir araya geldi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ağcagüney Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğiyle Bölge halkıyla bir araya geldi.
Çarşamba Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarlarına devam ediyor. Ağcagüney’de düzenlenen iftar yemeğine civar mahallelerin muhtar ve sakinleri de katıldı. Ağcagüney ve bölgesinin yol, okul ve spor alanları gibi ihtiyaçlarına yakın ilgi gösteren Belediye Başkanı Dündar, “Yetki alanımıza girsin girmesin mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını takip ediyor ve eksikleri gidermek için çalışıyoruz” dedi.
143 MAHALLEMİZİN HER TÜRLÜ SORUNU İLE İLGİLENİYORUZ
Tüm mahallelere hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Dündar, “Ağcagüney Meydanı’ndaki iftarımıza katılan Aşağı Musalla’dan Porsuk’a kadar bütün civardaki mahalle sakinlerimiz ile birlikte muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Hep birlikte bu iftar programını icra ediyoruz. 2014 yılından itibaren artık buralar, yol ve diğer hizmetleriyle bizim belediyemizin sorumluluk sahası içerisinde olan mahalleler haline geldi. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bütün bu mahallelerimizde Ağcagüney ve çevresinde Konukluk’dan itibaren Çarşamba’ya kadar bu bölgede ve 143 mahallemizde hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Çarşamba Belediyesi olarak bu yıl 2016 yılı içerisinde, sorumluluk alanımıza düşen ilçe yollarımıza yaklaşık 15 trilyon kaynak ayırdık. Buralarda da çalışmalar yapacağız. Ağcagüney’e halı saha, futbol sahası sözümüz vardı, inşallah bayrama kadar çocuk oyun alanlarıyla birlikte bu sözümüzü yerine getireceğiz” diye konuştu.
ASFALT YOL ÇALIŞMALARINI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
“Ağcagüney belde belediyesinden devraldığımız 12 derslikli bir okulumuz var” diye  Başkan Dündar, ”Temellerini biz atmıştık. Şimdi valilik yatırım izleme tarafından ödenekleri çıktı inşaatı başladı. Diğer çevre düzenleme çalışmalarını da yapıyoruz. Konukluk, Gülören, Köroğlu, Karakaya, Aşağı Musalla, Porsuk, Yeşildere, Eğridere ve Gökceçakmak Mahalleleri muhtarlarını burada görüyorum. Çarşamba Belediyesi olarak bütün bu bölgelerde hem beton yol hem asfalt yol çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz. Memleketimizde huzur ve sükûnet içerisinde kardeşlik içerisinde güzel bir iklimde yaşıyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi düzenimizi bozmasın” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net