Başkan Genç, Canik, Milletin Adamı'na vefasını göstermiştir

Canik'ten Milletin Adamı'na tam destek Türkiye'nin 12

Canik’ten Milletin Adamı’na tam destek

Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a Canik halkı büyük destek verdi. Sandıkların adeta patladığı Canik’te ilçe halkının yüzde 77’si “Erdoğan” dedi. Başkan Genç, “Canik, Milletin Adamı’na vefasını göstermiştir” dedi.

Erdoğan’ın Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi Canik’te de coşkuyla kutlandı. Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda toplanan ilçe halkını Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da yalnız bırakmadı. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Genç, Erdoğan’a yüzde 77’lik oranla büyük destek veren Canik halkına teşekkür etti. Genç, "Milletin Adamı mazlumun yanında yer alan, zalimin karşısında duran gür sesini dünyaya karşı daha güçlü duyuracaktır. Artık 2053, 2071 ve 2099 hedefleri daha yakın" dedi.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Türkiye'de artık yeni bir dönemin başladığına işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Aziz milletimiz, daha güçlü ve daha özgür bir Türkiye için 12 yıldır ülkemizi her alanda ileriye götüren, mazlumun yanında yer alan dünya lideri ve milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı Yeni Türkiye'nin Yeni Cumhurbaşkanı seçti. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye’miz, halkımızın verdiği destekle 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'de yeni bir dönemin ilk adımı olduğunu ifade eden Genç, "Bu seçim sadece Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde, Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. 10 Ağustos ülkemiz açısından tarihi bir öneme sahiptir. Devletle-millet kucaklaşmıştır. Artık daha güçlü daha özgür bir Türkiye var. Aziz Türk milleti bugün Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde karanlık şer odaklarına ve dünyaya karşı Türkiye'de milletin dediğinin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü söz de karar da milletindir" şeklinde konuştu.

MİLLETİN ADAMI ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Artık 2053, 2071 ve 2099 hedefleri daha yakın olduğunu ifade eden Genç, şunları söyledi: “Milletin Adamı mazlumun yanında yer alan, zalimin karşısında duran gür sesini dünyaya karşı daha güçlü duyuracaktır. 10 Ağustos karanlık odaklara, vesayete, statükoya karşı aziz milletimizin tokadıdır. Türkiye’de vesayetin ve statükonun kırıntıları da bu seçimle birlikte süpürülmüştür. Demokrasi tarihimiz açısından son derece önemli olan bu seçimde kazanan Türk milleti olmuştur” değerlendirmesinde bulundu.

CANİK’TEN YÜZDE 77’LİK DESTEKCanik’te büyük bir başarı yakaladıklarına da işaret eden Genç, şunları söyledi: “Canikli halkımız Milletin Adamı’na vefasını bir kez daha göstererek yüzde 77 gibi büyük bir destek vermiştir. Devletle-milletin kucaklaştığı bu tarihi günde Yeni Türkiye'nin kuruluşuna ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri büyük destekten dolayı tüm Canikli ve Samsunlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'umuza ve Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun.”

CANİK HALKI YİNE ONURLANDIRDI

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Canik’in yine büyük bir başarı yakaladığını ifade eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, “2010 yılındaki referandumda Canik halkımız yüzde 75’le rekor kırmıştı. Bu tarihi günde de Canik halkımızın yüzde 77 gibi büyük bir oranda Cumhurbaşkanımıza destek vermesi bizleri onurlandırmıştır” dedi.