Başkan Genç, ekibinin bayramını kutladı

Belediye içerisindeki birimleri gezen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "ekip arkadaşlarım" dediği personelinin Ramazan Bayramı'nı kutladı

Belediye içerisindeki birimleri gezen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "ekip arkadaşlarım" dediği personelinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Genç, "Biz, büyük bir aileyiz ve Ramazan ayında dayanışma ruhunu ön plana çıkardık" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Belediye hizmet binasında çalışan birim personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Tüm personelin tek tek elini sıkarak bayramlaşan Başkan Genç, belediye çalışanlarına bayram hediyesi de verdi. "Ekip arkadaşlarım" dediği belediye çalışanlarının, bayramı sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmesini dileyen Genç, Canik Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

DAYANIŞMA RUHU

Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığını hatırlatan Genç, "Ramazan ayı boyunca belediye olarak dayanışma ruhunu ön plana çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Bayramda da aynı dayanışma ruhunun yaşatılacağına yürekten inanıyorum. Biz, bayramların dünyanın her köşesinde bayram gibi yaşanmasını arzuluyoruz. İnşallah hangi dinden, milletten ve renkten olursa olsun tüm çocuklar, analar, babalar evlerinde huzurla uyur. Sevdiklerinizle beraber, sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.