Başkan Genç, Halkımızın sıkıntısı bizim sıkıntısız.

Başkan Genç, halkı dinliyor Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü'nde vatandaşları tek tek dinliyor

Başkan Genç, halkı dinliyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü'nde vatandaşları tek tek dinliyor. Başkan Genç, "Halkımızın sıkıntısı bizim sıkıntısız. Onların istek ve düşüncelerini bilmeden sağlıklı hizmet yapmamız mümkün değil. Çünkü biz halkımız için buradayız" dedi.

Görevde bulunduğu 10 yıl boyunca makam kapısı olmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, düzenlediği Halk Günleri'nde de vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu 'Başkan-Halk Buluşması'nda vatandaşlar istek ve düşüncelerini rahatça anlatma imkânı buluyor. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Genç, çözülmesi mümkün olan sıkıntıları ilgili Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürlerine aktarıyor. Uygulamadan vatandaşlar da memnun kalıyor.

MUTLU BİR CANİK

Canik'te vatandaşlarla birlikte önemli hizmetler başardıklarına işaret eden Genç, "Şehri ve sorunlarını sadece bizim bilmemiz yetmiyor. Bir yerde yaşanan sorunu en iyi orada yaşayan ve o sorunla karşılaşanlar bilir. Bu bakımdan halkımızın ne istediği, fikirleri, düşünceleri bizim için çok değerli. Biz halkımızla birlikte bir ekibiz. Vatandaşlarımız fikirleri, önerileri ile bizlere ve ilçemizin daha ileriye gitmesine katkıda bulunuyor. Tek amacımız mutlu bir Canik ve çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak" dedi.

HALK GÜNÜ ÖNEMLİ

Yaptıkları hizmetlerle ilçenin bütününü kucakladıklarını belirten Genç, "Tek başına hizmet üretmek yetmiyor, üretilen hizmetleri sosyal faydaya dönüştürmek, üretilen hizmetlerle insanımızın ufkunu açmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki şehirler dinamik mekânlardır ve değişimin dışında kalamazlar. Biz de Canik Belediyesi olarak sürekli değişim ve gelişim gayretindeyiz. Ancak bu gelişim ve değişimi yaparken ilçemizde yaşayan insanlarımızın isteklerini, sıkıntılarını, önerilerini arka plana atamayız. Bu bakımdan düzenlediğimiz Halk Günü'nü çok önemsiyoruz" diye konuştu.