Başkan Genç yaşlıları ve engellileri unutmadı

2015 de Canik'in yılı olacak Başkan Genç yaşlıları ve engellileri unutmadı

2015 de Canik'in yılı olacak

Başkan Genç yaşlıları ve engellileri unutmadı. 

Canik Belediyesi, huzur evi sakinleri için Türk Halk Müziği Konseri düzenledi. Yeni yıla girerken yaşlıları ve engellileri yalnız bırakmayan Başkan Genç, "2015'te de 2023'e koşmaya devam edeceğiz. 2015 de Canik'in yılı olacak" dedi.

Canik Belediyesi, yılbaşında yaşlıları ve engellileri unutmadı. Canik Belediyesi tarafından Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde yaşlılar ve engelliler yılbaşına mutlu girdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Coşkun Bilgin ve Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı'nın da yalnız bırakmadığı huzurevi sakinleri, Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği eserlerle farklı bir gün geçirdi. Yaşlılarla sohbet eden ve onların gönlünü alan Başkan Genç, huzur evi sakinlerine hediye de verdi.

YENİ YILDA YENİ PROJELER

Yaşlıları tecrübe olarak gördüklerini ve şehrin geleceği için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, hedeflerini her zaman büyük tuttuklarını söyledi. Genç, "Başbakanımız gibi vizyonumuzu her zaman geniş tutuyoruz. 10 yılda Canik ve Samsun için önemli eserler kazandırdık, bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz. 2015 yılında da önemli hizmetlere imza atacağız. Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm, Engelsiz Kafe ve Park, Sancaktepe Projesi, Hanımlar Konağı gibi projelerimiz 2015'te hızla devam edecek. Yani yeni yılda da 2023'e koşmaya devam edeceğiz. 2015 de Canik'in yılı olacak" dedi.

GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜME TEMENNİSİ

Yeni yılın 2014'ten daha iyi olmasını dileyen Başkan Osman Genç, şunları söyledi: "Bu duygular eşliğinde, 2015'in 365 gün boyunca kardeşliğin egemen olduğu; tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum “ dedi.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ise “ Yeni yılın başta yaşlılarımız olmak üzere herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.