Başkan Genç'ten 1 Mayıs mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, emekçilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını söyledi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak, emekçilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Genç, "Bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

HALKIMIZ SAHİP ÇIKACAKTIR

Yerel yönetimler olarak emekçilerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için çaba gösterdiklerine değinen eden Başkan Genç, "Belediyelerimizde yerel ve demokratik mücadelenin en önemli alanı olan emeğe saygının yollarını açmaya çalışıyoruz. Emekçilerin; sosyal adalet, barış, bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük taleplerine tüm halkımızın sahip çıkacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile 1 Mayıs'ta emekçilerin ve halkımızın verdiği mücadelenin öneminin farkında olarak, bütün emekçilerimizin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ını kutluyorum." ifadelerini kullandı.