BAŞKAN GÜLKIZ'DAN ÖZYURT'A ZİYARET

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Asbaşkan Halil Hilmi Darı ile Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu'nu m

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Asbaşkan Halil Hilmi Darı ile Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu’nu makamında ağırladı.
SAMSUN’DA ÖNEMLİ ORGANİZASYONLAR YAPMAYI PLANLIYORUZ
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Güven Özyurt’u makamında ziyaret etti. Samsun’da yapmayı planladıkları satranç organizasyonları hakkında İl Müdürü Güven Özyurt ile fikir alışverişinde bulunan Federasyon Başkanı Gülkız Tülay, “Samsun, satranç alanında önemli potansiyele sahip bir şehir. Bu nedenle bizler de ilk olarak Samsun’un ilçelerini gezip incelemelerde bulunduk. Son olarak da İl Müdürümüz Güven Özyurt’u ziyaret ettik. Samsun’da önemli organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. Bu organizasyonlar öncesinde müdürümüzle yaptığımız görüşmeden son derece mutlu olduk. Türkiye genelinde satranç sporunun gelişmesi yönünde bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanım Sayın Akif Çağatay Kılıç’a da teşekkür ediyoruz” dedi.
ORGANİZASYONLARDA ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YAPACAĞIZ
Yaptıkları ziyaret nedeniyle Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Asbaşkan Halil Hilmi Darı ile Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu’na teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ise, “Tüm spor branşlarında olduğu gibi satrançta da ilimizde en iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç da satranç sporuna önem veriyor. Tüm ilçelerimizde satranç faaliyetlerinin yapılması yönünde direktifleri olmuştur. Satranç sporu ile alakalı Samsun’da yapılacak tüm organizasyonlarda üzerimize düşen görevleri yapacağız. Bu yöndeki desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza Samsun halkı adına teşekkürlerimizi arz ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net