Başkan İkiz'den Rektör Aydın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatma Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan İkiz; "Üniversitemiz bizlerin, Samsunumuzun can damarıdır. Biz belediye olarak tüm projelerimizde geleceğe yönelik atılımlar yapıyoruz. Üniversite bir şehrin bir ülkenin gelişmişliğinin en büyük göstergesidir. Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci potansiyeliyle ve yapmış olduğu çalışmalarla Samsunumuza, Havzamıza ve diğer ilçelerimize büyük oranda katkı sunmaktadır. Bizler de belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda gençlerimizi ön planda tutuyor, onlara çok kıymet veriyoruz. Biz, belediye olarak üniversitemizle iç içe geçerek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Üniversite ve Belediye iş birliği şehrimize okumaya gelen her gencimize hizmet etmekten, taleplerini yerine getirmekten geri durmayacağız. Bu ziyaret vesilesiyle Rektör Hocamız Fatma hanımefendiyi tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.
Başkan İkiz, ziyarette ayrıca ilçede bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin daha kapsamlı olarak hizmet vermesi ve Havza Meslek Yüksek Okulunda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.