Başkan Osman Genç, "10 Ağustos'tan sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak.

10 Ağustos'ta Yeni Türkiye için oy vereceğiz Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos'tan sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak

10 Ağustos'ta Yeni Türkiye için oy vereceğiz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "10 Ağustos'tan sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Türkiye'de, 2023 hedefiyle dev adımlar atılmaya devam edecek. Halkımız Yeni Türkiye'nin kuruluşu için oy verecek" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi'nin Batı Park'ta Geleneksel Mezuniyet Pikniğine katıldı. AGD Samsun Şube Başkanı Şenol Altun ile üniversitelerden mezun olan AGD üyesi öğrenciler ve ailelerinin de katıldığı piknikte velilerle de bir araya gelen Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. 10 Ağustos'tan sonra Yeni Türkiye'nin yelkenlerini açarak yoluna tam istikamet devam edeceğini söyledi.

'MİLLETÇİLİK HİZMETLE OLUR'

10 Ağustos'un herhangi sıradan bir tarih olmadığını belirten Başkan Osman Genç, "10 Ağustos'tan sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Milletine sevdalı olan Başbakanımız 12 yılda ülkemiz için yaptığı hizmetleri inşallah 10 Ağustos'tan sonra Cumhurbaşkanı olarak daha da ileri seviyeye taşıyacak. Türkiye'nin büyümesi inşallah dev projelerle devam edecek. Başbakanımız Türkiye'ye, Türk halkına olan sevgisini hizmetlerine gösteriyor. Bizim anlayışımıza göre milliyetçilik ülkesine hizmetle olur" dedi.

'SANDIKLARDA TARİH YAZILACAK'

Türkiye'de, 2023 hedefiyle dev adımların atılmaya devam edeceğini ifade eden Genç, "10 Ağustos'tan sonra Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Cumhurbaşkanımız 3. havalimanının, Kanal İstanbul'un, 3. köprünün yine takipçisi olacak ve ülkemizi dünyada daha iyi temsil edecek. Halkımız Yeni Türkiye'nin kuruluşu için oy verecek. Sandıklarda bir kez daha tarih yazılacak. Onun için halkımızdan ricam sandıklara muhakkak gidin. Yeni Türkiye'nin kuruluşu için mutlaka oy kullanın. Çünkü söz milletin, karar milletindir" diye konuştu.

Piknik sonunda Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol Altun, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e işlemeli tabak hediye etti.