BAŞKANDAN VEFALI DAVRANIŞLAR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ve bu nedenle şehitlerimizi unutmuyoruz' dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ve bu nedenle şehitlerimizi unutmuyoruz” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Şahin’in birleştirici kişiliği, hemşerilerinin iyi ve kötü günlerine katılımı ile halkı tarafından takdir topluyor.  Başkan Şahin’in bu özellikleri vefalı davranışlar olarak gösteriliyor. Başkan Şahin, gazi polislerimizi evinde ziyaret etti ve şehit ve gazi aileleri ile evlerinde iftarlarda buluştu. Şehit asker ve polislerimizin Havza, Bafra, Samsun, Alaçam ilçelerimizde ki cenaze törenlerine katıldı. Şehit Mehmetçiklere için mevlit programları düzenledi Terörle mücadele eden Mehmetçiklere mektup ve hediyeler yolladı.  Başkan Şahin en son ise Kent Meydanı’nda 208 şehidimiz için ilçe müftülüğü ile birlikte dua programı düzenledi. Şehit polisimiz Oktay Uçar’ın mezarını ziyaret ederek dua etti.
BUNU KIYAMETE KADAR SÜRDÜRECEĞİZ
Ülke genelinde yaşanan son olaylar hakkında bilgiler aktaran Başkan Şahin  “Ülkemiz bir faciadan döndü. Alçakça bir darbe girişimin maruz kaldık. Gazi meclisimiz bombalandı, cumhurbaşkanımız öldürülmek istendi, vatandaşlarımızın üzerine kurşunlar yağdırıldı. Devlet kurumlarımız bombalandı.  Bu vatan hainliğine başta 79 milyon insanımız olmak üzere, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Gazi meclisimiz, Meclis Başkanımız ve milletvekillerimiz, hükümetimiz, bakanlar kurulumuz, partilerimiz ve genel başkanlarımız, Diyanet İşleri Başkanlığımız, kahraman polislerimiz, medyamız ve basın temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, vatanına, bayrağına devletine sadakatle bağlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları ile devlet idarecileri tarihi bir duruş göstermiş ve bu ihaneti çökertmiştir.  Millet irademiz ve demokrasimiz kurtulmuştur. Bu ihanet sırasında 208 asker, polis ve vatandaşımız şehit olmuş 1 beş yüz den fazla insanımız yaralandı. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği ile kardeşliğinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bunu kıyamete kadar sürdüreceğiz. Şehitlerimizi ve Gazilerimizi asla unutmamalıyız. Şehit ve gazi ailelerimizi asla unutmamalıyız. Her fırsatta onlarla beraber olmalı,  şehitlerimiz içinde dualar etmeliyiz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net