BAŞKENTTE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Başkentte bir dizi ziyaretlerde  bulundu

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, görüşmelerde bulunmak üzere gittiği Başkentte bir dizi ziyaretlerde  bulundu.
Başkan Şahin, görüşmeler öncesi öğrencileri ile bir araya gelerek hasret giderdi. SGK daire başkanı Aydın Kurnaz, Avukat Önder Çelik, Dr. Cem Keçe ve Eczacı Caner Yıldız ile bir araya gelen Başkan Şahin, özlem gidererek öğrencileri ile sohbet etti.
Daha sonra farklı meslek dallarında görev yapan öğrencileri, Başkan Şahin’e yaptığı görüşmelerde eşlik etti. Bir dizi ziyarette bulunan Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”İlk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Yıldırım Ak’ı, ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda görev yapan Müsteşar Yardımcısı Sayın Volkan Mutlu Coşkun’u daha sonra Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sayın Mahmut Sütçü’yü, SGK Daire Başkanı Sayın Aydın Kurnaz’ı, İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Süleyman Elban’ı ve hemşehrimiz olan Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Operasyonel İşlemlerden Sayın Selahattin Süleymanoğlu’nu ziyaret ettik” dedi.
ÖĞRENCİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM
Görüşmeler sonrası yoğun bir ziyaret maratonu gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Şahin, İlçemiz için de duraksız bir şekilde çalışmaların sürüyoruz ve bu anlamda gerçekleştirilen tüm görüşmeler olumlu geçti. En mutlu günlerinden birini yaşadım Görüşmelerim esnasında bana eşlik eden öğrencilerime teşekkür ediyorum. Zaman zaman bir araya gelerek özlem giderdik hem de geçmiş yılları yâd ettik. Onların başarıları bizleri de mutlu ediyor. Hepsine hayatlarında başarılar diliyor, sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER