BATUM'UN JESTİNE TEŞEKKÜR

TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Acara Turizm Tanıtma Departmanınca 20-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'EXPOBATUMİ 2015 Turizm Fuarı'na TÜRSAB'ın davet edild

TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Acara Turizm Tanıtma Departmanınca 20-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen “EXPOBATUMİ 2015 Turizm Fuarı’na TÜRSAB’ın davet edildiğini ve  BYK Başkanlığımıza ücretsiz Tanıtım Standı tahsis edildiğini söyledi. Gürkök, Batum’un TÜRSAB’a büyük bir jest gösterdiğini söyleyerek teşekkür etti.
Gürkök, “Doğu Karadeniz Bölgemizi ve Seyahat Acenteliği faaliyetlerini tanıtmak amacı ile Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bölgemiz acentalarından oluşan katılım heyetimiz ile birlikte son derece faydalı geçen fuarda en çok ilgi çeken ve ziyaret edilen Bölgemiz tanıtım unsurlarının yer aldığı TÜRSAB Standı olmuştur. Expo Batumi Fuar Organizasyon ilgilileri Fuara katılımımızdan son derece memnun kaldıklarını, davetlerine icabet etmemizden son derece mutluluk duydukları ve teşekkürlerini ifade etmişlerdir” dedi.
T.C. Batum Başkonsolosumuz Yasin Temizkan, Acara Özerk Bölgesi Başbakanı Archil Khabadze, Uluslararası Yatırımcılar Birliği Genel Sekreteri Osman Çalışkan, Tanıtım ve Pazarlama Bölümü Sorumlusu Tamar Mgeladze ve Trabzon İl Kültür Müdürü İsmail Kansız ve TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök Fuar açılışını birlikte gerçekleştirdiler.