Bayan GENÇ'ten anlamlı ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eşi Nimet Genç ilçede oturan 7 çocuk annesi Fatma Bayram'ı evinde ziyaret etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in eşi Nimet Genç ilçede oturan 7 çocuk annesi Fatma Bayram’ı evinde ziyaret etti. Çocuğunun sağlığı için kendi böbreğini hiç düşünmeden oğluna veren Fatma Bayram’ı takdir eden Genç,” Annelik, yüce bir duygudur” dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in eşi ve aynı zamanda Canik Belediyesi 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi’nin gönüllü Başkanı Nimet Genç, Canik’te yılın annesi seçilen 7 çocuk annesi Fatma Bayram’ı evinde ziyaret etti.  Çocuğunun tedavisi için kendi böbreğini hiç düşünmeden oğluna veren Fatma Bayram’ı vermiş olduğu mücadeleden dolayı takdir eden Bayan Genç, ” Annelik, karşılıksız sevginin ve fedakârlığın adıdır” dedi.
ANNELİK YÜCE BİR DUYGUDUR
Ziyarette konuşan Nimet Genç,” Biz anneler evlatları için gerektiğinde hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan varlıklarız. Bunun en güzel örneğini Fatma kardeşimde gördüm. Kendi sağlığını hiçe sayarak yavrusunun sağlığı için böbreğini veren kardeşimi kutluyorum. Eşi gurbette olmasına rağmen 7 çocuğunu hem okutan hem de büyüten Fatma ablamız anneliğin yüce bir duygu olduğunun en büyük timsali. Canik Belediyesi Aile Okulu ve Eğitim Merkezi olarak kendisine gerekli desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.