BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara'da ve Diyarbakır'da meydana gelen alçak terör saldırılarını sosyal paylaşım sitesi facebook ve twitter hesabından yaptığı açıklamalarla lan

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara'da ve Diyarbakır'da meydana gelen alçak terör saldırılarını sosyal paylaşım sitesi facebook ve twitter hesabından yaptığı açıklamalarla lanetledi.
Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Şu çok iyi bilinmelidir ki hiçbir zulüm, alçaklık ebedi sürmemiştir. Milletimizin birliğine kasteden hainler bunun bedelini ağır ödeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
YPG TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL DİYENLERE SERT ÇIKTI

YPG'yi terör örgütü olarak görmüyoruz diyen ABD ve Rusya'ya da tepkisini dile getiren Başkan Yılmaz, "Ankara'daki hain saldırıyı PKK’nın desteği ile YPG'li bir hainin yaptığı açıklandı. Ey ABD, YPG terör örgütü değil diyordun. İşte sana terörün bir ispatı daha" yazdı.
BAŞKAN YILMAZ,'GÜN BİRLİK GÜNÜ'
Mesajında birlik çağrısı yaparak tahriklere gelmeyin uyarısı da yapan Başkan Yılmaz, "Terör saldırıları ile sabrımızı zorlayan iç ve dış mihraklar, bu milletin Malazgirt’te, Kurtuluş Savaşı’nda ve Çanakkale’de vermiş olduğu mücadeleyi akıllarından çıkarmasınlar. Millet olarak, alçak terör saldırıları karşısında tahriklere gelmemeliyiz. Terör örgütü ve destekçilerinin istediği de vatandaşlarımızı tahrik ederek, ülke bütünlüğüne ve birlikteliğimize zarar vermektir. Gün birlik olma günüdür. Acılarımızı paylaşıp, terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize sonuna kadar destek günüdür" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER