BELUR, AK PARTİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Ayvacık Ak Parti İlçe Başkanlığının İlçe Yönetim Kurulu toplantısı için Ayvacık İlçesine gelen Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Ak Parti İlçe Koordinatörü Oğuz Serinkaya, Ak Parti İl Teşkilat Ba

Ayvacık Ak Parti İlçe Başkanlığının İlçe Yönetim Kurulu toplantısı için Ayvacık İlçesine gelen Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Ak Parti İlçe Koordinatörü Oğuz Serinkaya, Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Salih Çelik, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Zehra Karaçuka ile Selim Şahin’i Başkan Mustafa Belur İlçenin Orhangazi mahallesindeki Keyf-i Seyyah Evi’nde  ağırladı.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; "Ak Parti İl Başkanım Sn. Muharrem Gökseli ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi İlçemize yeni kazandırdığımız Keyf-i Seyyah Evimizde ağırlamaktan çok memnunum. Keyf-i Seyyah Evimizde ağırladığım ilk önemli misafirlerim oldular” dedi.
Ak parti İl Başkanı Muharrem Göksel; “Ayvacık’ın cehresi değişti. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerle Ayvacık hak ettiği noktaya gelecektir. Keyf-i Seyyah Evi gerçekten manzarası ile ilçenin en güzel noktasında halkın sosyal anlamda zaman geçirebileceği çok güzel bir mekân olmuş. Belediye Başkanım Mustafa Belur’a böylesine güzel bir mekânı ilçemize kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.
.