BELUR'DAN ARSLANBAY'A ZİYARET

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yeni atanan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Arslanbay'ı ziyaret etti

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yeni atanan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Arslanbay’ı ziyaret etti.
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Halk Eğitim Merkezi müdürü Ayhan Arslanbay;  "İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yeni dönemde eğitimin yaygınlaşmasıyla ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayvacık doğası  ve orijinal yapısı ile muhteşem bir yer. Elbirliği ile bu güzel ilçeyi yerli ve yabancı misafirlerimize en güzeli ile sunacağız. Önümüzdeki dönemde ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayabilecek kurslar açmayı düşünüyoruz. Hayırlı olsun ziyaretimize gelen Başkanımız Sn. Mustafa Belur’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Belur;  “Bilgi çağımızın en değerli hazinesi. İlçemiz son yıllarda popülaritesi hızla artan bir turizm merkezi olmak yönünde ilerliyor. Bu Doğal turizm potansiyeli içine yöremize ait yöresel ürünlerin ve el sanatlarının da adapte edilmesinin yararlı olacağına inanıyor, ilçemizde açılacak kurslarda bu tür uygulamalara yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İlçemize yeni atanan Halk Eğitim merkezi müdürümüz Ayhan Arslanbay  ile uyum içerisinde istişare ederek ilçemiz adına başarılı çalışmalarda bulunacağımıza inanıyor,  yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.