BELUR'DAN KURT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 26

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 26. Dönem tekrar Ak Parti Samsun Milletvekili seçilen Hasan Basri Kurt’u TBMM makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyaretten memnunluğunu dile getiren Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt; “Samsun’a bir bütün olarak hizmet vermek için var gücümüzle çalışacağız ve Samsun’umuzu Karadeniz’in ve Türkiye’nin önemli ticaret, turizm ve üretim şehri haline gelmesinin önünü açacağız. Samsun’a turizm denildiğinde aklımıza ilk gelen Saklı Cennet diye nitelendirdiğimiz Ayvacık’ı daha da geliştirerek hem eko turizmine hem de su sporlarına oldukça elverişli olan bu güzel ilçemizi bu alanda daha çok gelişmesine ve dünyaya açılması yönünde çalışmalarımızı devam ettirerek yabancı turizm yatırımcılarının cazibe merkezi haline getireceğiz.
Ayvacık son dönemlerde hem sportif altyapısını önemli ölçüde geliştirmiş hem de hem de eğitim alanında yapılan çalışmalarla atağa kalkmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa Belur’un bu anlamdaki  gayretli çalışmaları göz doldurmaktadır. Eğitimde Samsun’un ilçeleri arasında geride olan Başkan Belur’un akıllardaki bu oluşan tabuyu yıkma gayretleri göz önündedir. Sevgili Başkanımızın girişimleri sonucunda ilçeye yapılan İmam hatip Lisemiz tamamlanmış önümüzdeki günlerde İmam hatip Ortaokulumuzun da yapım çalışmaları tamamlanmasıyla bu iki okulumuzun da açılışı gerçekleşecektir. Bunlar Ayvacık için önemli görülecek gelişmelerdir. Bundan sonra Ayvacık için hep birlikte güzel projelere, çalışmalara imzamızı atacağız. Belediye Başkanımız Mustafa Belur’un ziyaretinden oldukça memnun oldum, kendisine çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Bu vesile ile de 1 Kasım seçimlerinde bizleri rekor oy ile Samsun’da ve Türkiye genelinde destekleyen Ayvacık halkına selam ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur; “Milletvekilimiz Sn. Hasan Basri Kurt tarafından makamında  oldukça sıcak karşılandık. Kendisinin ilçemize olan ilgisi bizler için çok önemli, Ayvacık için önemli projelerde yer alacağımıza ve ilçemizin her alanda yükselişine katkı sağlayacağına inancım tamdır. Samsun Milletvekilimizin yeni görevinin Samsun’umuza ve İlçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyor. Saygılarımı sunuyorum” dedi.