BELUR'DAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık Belediyesinde uzun yıllar hizmet eden ve yakın dönemde emekliye ayrılan 4 personeline veda yemeği düzenledi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık Belediyesinde uzun yıllar hizmet eden ve yakın dönemde emekliye ayrılan 4 personeline veda yemeği düzenledi.
Doğa Restoranda düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız Mustafa Belur başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin  Şencan, Belediye Meclis Üyesi Cevdet Yalçıntaş, Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve belediye personelleri katıldı.
Belediyede uzun yıllar özveriyle emek veren personeline teşekkür eden Belediye Başkanımız  Mustafa Belur “Bizler birlikte geçirdiğimiz yıllar içinde İlçemizde tarih yazdık. Elimizin değmediği hiçbir mahalle ve sokak kalmadı. Ayvacık bugün adından turizm cenneti diye söz ettirebiliyorsa bunda siz emekçilerinde katkısı oldukça büyük. Belediyemize ve ilçemize geçmiş yılların imkânsızlıkları içinde zor şartlarda hizmet verdiniz. İlçemizin mahallelerinde, caddelerinde, sokaklarında, atölyelerinde  çalıştınız. Ayvacıklıların duasını aldınız, Herkesin bir görevi vardı ve herkes görevini layığı ile yaptı. Hepimizin tek paydası Ayvacık’tı, hizmetleriniz her zaman hatırlanacak. Bizler en ufak bir bilgi noksanlığına endişeye düştüğümüzde yine sizlerin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bugün burada 4 mesai arkadaşımızın şerefiyle namusuyla hizmet ettikten sonra emekliliğe ayrılmalarından dolayı birlikteyiz. Onlara imreniyorum Allah bizlere de böyle onurlu ve güzel bir şekilde emekli olmayı nasip etsin. Bugüne kadarki gayretli çalışmalarınız dolayısıyla ben de sizleri gönülden kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur konuşmasının ardından emekli olan personellerinden Makine ve ekipman sorumlusu İrfan Koç ile operatör İksan Doğan’a, Belediye Meclis Üyesi Cevdet Yalçıntaş Fen İşleri Müdürlüğü işçisi Hasan Balcı’ya ve Belediye Başkan yardımcısı Refahittin Şencan’da Fen İşleri Müdürlüğü İşçisi Osman Seven’e  yapmış oldukları üstün hizmet ve başarılarından dolayı plaket takdim ettiler.
şokhaber.net