BELUR'DAN ŞAFFAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Emniyet Amirliği görevine yeni atanan  Hüseyin Şaffak'a makamında hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Emniyet Amirliği görevine yeni atanan  Hüseyin Şaffak’a makamında hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Mustafa Belur’a  Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Ali Yiğit eşlik etti.
İlçede görevli Emniyet mensuplarının çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur; “İlçemiz Emniyet Amirliğinde çalışan ekiplerimiz  ilçemizde asayişi sağlamanın yanı sıra vatandaşımızın  huzurlu bir şekilde  yaşaması  adına gece gündüz demeden fedakârca can ve mal güvenliğimiz için çalışarak  başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, huzur ve barışı adına ilçemizde  gösterdikleri  üstün gayretler  ve başarılı çalışmalarından dolayı  tüm emniyet mensuplarımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde tüm birimleri ile emniyet güçlerimizin nasıl bir fedakârlıklarla çalıştığını iyi biliyoruz. Allah onlardan razı olsun. Allah, güç kuvvet versin. Hainleri temizlemek için gece gündüz çalışıyorlar. Başta emniyet müdürlüğümüz olmak üzere tüm emniyet güçlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Belediye olarak  her zaman gerekli tüm konularda  Emniyet Teşkilatına  destek vermeye hazırız.  Ülkemiz de  yaşanan bu hain saldırılar sonucunda şehit olmuş emniyet mensuplarımıza, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.
İlçemizde Emniyet Amirliği görevine yeni atanan Sn. Hüseyin Şaffak’a görevinde üstün başarılar temenni ediyor, genç ve yetenekli müdürümüzün Ayvacık ilçemize çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Şaffak; “Belediye başkanımıza ve Büyükşehir Belediye meclis üyemize bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yapmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğum Ayvacık’ın huzur ve güvenliği için inşallah hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
şokhaber.net