Bilgin'den teşekkür...

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan mühendis Elif Coşkun Bilgin, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren tüm partililere, ilçe teşkilatlarına, sivil toplum örgütü temsilcilerine ve

AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olan mühendis Elif Coşkun Bilgin, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren tüm partililere, ilçe teşkilatlarına, sivil toplum örgütü temsilcilerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Elif Coşkun Bilgin, "Bugüne kadar AK Parti Samsun aday adaylığım süresince destek ve dualarını esirgemeyen, AK Parti İl Başkanlığına, başta Çarşamba, Salıpazarı, Terme, Tekkeköy, Bafra, Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs, Havza, Ladik, Kavak, Asarcık, Vezirköprü, Canik, İlkadım ve Atakum İlçe teşkilatlarımıza, tüm STK temsilcilerine, tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim! Bu kutsal davaya gönülden bağlı bir kardeşiniz olarak yola çıkarken makamların bir öneminin olmadığını ve aslolanın hizmet olduğunu defaten söylemiştim ve tekrar ediyorum. Bundan sonra da görevim ne olursa olsun memleketime ve Türkiye'mize hizmet noktasında elimden ne gelirse tereddütsüz yapacağımı bilmenizi isterim" dedi. 

'AK PARTİ'NİN NEFERİYİM'

Bilgin, "’Memleketimize hizmet sevdası ile Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı oldum. Bu zaman zarfında şahsımdan ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen başta Samsunlu hemşehrilerim büyük destek vererek şahsımı onurlandırmıştır. Bu süreç sonunda AK Parti Genel Merkezinde yapılan değerlendirme neticesinde ilimizden milletvekili adayı olarak gösterilen diğer değerli arkadaşlarıma aldıkları görevin hayırlı olmasını dilerim. İnanıyorum ki, bütün aday arkadaşlarım AK Parti çatısı altında memleketimiz ve ülkemiz için güzel hizmetlere imza atacaktır. Bu süreçte birlikte centilmence yarıştığımız hepsi birbirinden kıymetli Aday Adaylarımıza da gösterdikleri yakın dostluktan dolayı şükranlarımı sunarım. Daha önce olduğu gibi 2015 seçimlerinde de AK Parti’nin bir neferi gibi devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Türkiye’miz ve 2023 hedefi için büyük önem taşıyan 7 Haziran 2015 seçimlerinde Ak Parti'mize başarılar diler, seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum."