BİR GURUR TABLOSUYLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde olimpik, yarı olimpik ve çocuk havuzu bulunan Samsun Olimpik Yüzme Havuzunun açılış törenine katıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde olimpik, yarı olimpik ve çocuk havuzu bulunan Samsun Olimpik Yüzme Havuzunun açılış törenine katıldı.

Başkan Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, Samsun’da bir gurur tablosuyla karşı karşıya bulunduklarını ifade ederek, “Ülkenin çok az şehrinde olan, içinde olimpik ve yarı olimpik 2 yüzme havuzu olan dev bir tesisin açılış töreninde birlikteyiz. Ne kadar gurur duysak az olur. Bu tesisler, devletimizin Türkiye’nin her tarafında çaba göstererek inşa etmeye çalıştığı tesisler. Emeği geçen, başta Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Bey olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. 2017 olimpiyatlarına kadar bizim şehrimiz hiçbir sportif altyapı eksikliği olmayan şehirler kategorisine girecek. Bütün ilçelerimizde spor altyapılarına yönelik çalışmalar var. Samsun bir 19 Mayıs şehri olarak Türkiye’nin spor alt yapısını tamamlamış şehirler kategorisine girmeyi garantilemiş, ismine yakışır bir şehir fotoğrafına kavuşuyor.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından Olimpik Yüzme Havuzunun açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirildi.