BİR HAYKIRIŞ TA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN

"ÖZGECAN ve ÖZGECANLAR İÇİN BİR HAYKIRIŞTA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN" Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, ülkemizin gündemini sarsan vahşet verici olayların neticesinde Ondokuz May

"ÖZGECAN ve ÖZGECANLAR İÇİN BİR HAYKIRIŞTA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN"

Samsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, ülkemizin gündemini sarsan vahşet verici olayların neticesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Yürüyüş ve Gösteri Düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği dolmuşun şoförü tarafından tecavüze uğrayan ve vahşi bir şekilde bedeni yakılarak katledilen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için gerekli tepkiyi göstermek istediklerini belirten Üniversite Teşkilatı OMÜ Mühendislik Fakültesi kantininde toplanarak, Özgecan ve Özgecan'lar için 1 Dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından Basın açıklaması yapılarak Fen-Edebiyat Fakültesine yürüyen Gençler Fakülte kantininde tekrar saygı duruşu ve basın açıklamasında bulundu.

"KADINLAR SİZE ALLAH'IN EMANETİDİR"

"Ve bir ses yükseldi Veda Hutbesinden; Kadınlar Size Allah'ın Emanetidir." diyerek bu tür vahşetlerle bir daha karşılamamalar için yetkililere seslenip, bir an önce gerekli tedbirleri almaya ve Özgecan'ın katillerine en ağır cezayı vermeleri için göreve davet ettiler.

Birçok gencin katıldığı gösteride Üniversite Kantininde yapılan açıklama ile olaysız bir şekilde dağıldı.