BİR ÖĞRENCİYİ DE SEN OKUT

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, 'Her yıl olduğu gibi bu yılda da okullarımızda okuyan yardıma muhtaç öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya baş

Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Her yıl olduğu gibi bu yılda da okullarımızda okuyan yardıma muhtaç öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya başladık" dedi.
Hayırseverler tarafından yapılan yardımları okullarda okuyan ve yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırıldığını vurgulayan Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, "Derneğimiz tarafından yardıma muhtaç ve ayrıca başarılı  öğrencilerimizi tespit ederek, yardımlarımızı yapıyoruz“ dedi.
HAYIRSEVERLER TARAFINDAN KARŞILADIK
Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, "Derneğimizin bilgisi altında bulunan yaklaşık 650 civarında öğrencimizin kitap hariç kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, Şu ana kadar 150 öğrencimizin kırtasiyesini hayırseverler tarafından karşıladık. Geriye kalan 500 civarından öğrencimiz acil olarak kırtasiye yardımı beklemektedir “diye konuştu.
HERKESİMİN DUYARLI OLMASINI İSTİYORUZ
Hayırseverlere seslenen Başkan Vural, “Okullarında başarılı olan yetim ve yoksul çocuklarımızın mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri için acil olarak yardımlarınızı bekliyoruz. Bizim asıl amacımız bir öğrenciyi de sende okut kampanyasına her kesimin duyarlı olmasını istiyoruz. Bu çocuklar bizim geleceğimizin teminatıdır. Bu vesile ile şuana kadar derneğimize her türlü yardımda bulunan hayırseverlerimize çocuklarımız ve ailelerimiz adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz ve herkesten Allah razı olsun. Bunun yanı sıra Ziraat Bankası Samsun Canik Şubesi 43440681-5002 nolu hesaba yatırabilirsiniz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net