BİR PUANLA DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN SEVİNİYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor'da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, 'Rakibimizin karşısında aldığımız bir puan seviniyoruz 'dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, ”Rakibimizin karşısında aldığımız bir puan seviniyoruz ”dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK
Sinopspor karşında aldıkları bir puanla geriye döndüklerini hatırlatan Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ,” Maçin ilk dakikalarına yediğim gol sonucunda rakibimizin karsında geriye düştük. Karşılaşmanın son dakikalarında sahada on kişi kalmanıza rağmen atiğimiz gol sonucunda beraberliği yakaladık. Özelikle Trabzonspor’dan aldıkları Alanzinho gibi iyi bir oyuncuya karşı mücadele ettik” diye konuştu.
HER MAÇIMIZ ÖNEMLİ
Sinopspor maçının geride kaldığını ifade eden Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Gümüşdağ, ”Hafta sonu Orduspor ile sahamızda oynuyoruz. Salı gününden itibaren bu maçın hazırlılarına teşhislerimizde başlayacağız.  Bu haftaki maçımızın yanı sıra diğer maçlarımızda bizim için önemli kazanmak için çalışmak zorundayız. Bu önemli maçımıza taraftarlarımızın yanı sıra sporsever Samsunlu hemşerilerimizi davet ediyoruz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net