BİR YILDIZ DOĞUYOR!

Yaşı küçük ama raketi ve bileği çok sağlam, hem sporcu kişiliği hem de güzelliğiyle kortlara bir yıldız gibi doğacak

Yaşı küçük ama raketi ve bileği çok sağlam, hem sporcu kişiliği hem de güzelliğiyle kortlara bir yıldız gibi doğacak.
BİR YILDIZ DOĞUYOR!
Naz Ergüner badmingtonda Samsun’un gelecek vadeden bir sporcusu. Küçük Naz, çok çalıştığını belirterek, ‘yıldız bir sporcu olacağım. Hedefim Türkiye şampiyonluğu. Türkiye beni konuşacak’ dedi.
ARKADAŞLARIM OLMADAN ASLA
İki yıldır badmington sporuna gönül veren küçük sporcu Naz Ergüner, hocalarının gözdesi durumunda. Küçük yaşına rağmen Ankara’da katıldıkları turnuvada takım halinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attılar. Başarılı sporcu Naz, İlkadım Belediyesinde spor hayatını sürdürüyor. ‘Takım arkadaşlarım olmadan asla hiçbir başarıyı kabul etmiyorum’ diyecek kadar da yürekli bir sporcu.
GERÇEK BİR ŞAMPİYON
Naz’ın en büyük destekçisi dedesi Aşkın Ergüner. Torununla gurur duyduğunu belirten dede Ergüner, ‘benim için o gerçek bir şampiyon. Yemesine içmesine çok dikkat ediyoruz. İyi besleniyor. Çok da çalışıyor. Badmington ilk kez duyduğum bir spor dalı. Fakat; Naz bize de bu sporu sevdirdi. Dileğim, Samsun’u en iyi şekilde temsil etmesi’ diye konuştu.
HEDEFİM TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Başarılı Naz, ilk hedefinde Türkiye’de şampiyonluğu olduğunu söyledi. Sonrasında ise milli bir sporcu olmak istediğini heyecanla anlatan güzel sporcu, ‘annem için başarılı olmak istiyorum. Onu mutlu etmek için çok çalışıyorum. Hocalarımıza bize gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Bana inananları asla mahcup etmeyeceğim’ diyerek büyük sözler söyledi.
Tufan İPEK
şokhaber.net