Birbirleriyle bile konuşmuyorlar

Aday adayı vekilleri eleştirdi

Aday adayı vekilleri eleştirdi.


Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Reyhan Uzun, Samsun milletvekillerinin kendi aralarında yaşadıkları küskünlüklerden yakındı,  “Birbirleriyle konuşmayanlar Samsunlunun derdini nasıl dile getirecekler. Biz Samsunluların meclisteki dili olacağız” dedi. 


“SAMSUNLUNUN DERDİ NE OLACAK?”

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Reyhan Uzun, Samsun Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında, partisinde kadın milletvekilli sayısının artırılması gerektiğini belirterek, Samsun’da en az iki kadın adayın seçilebilir yerden aday gösterilmesi gerektiğini söyledi. Uzun, AK Parti’nin mevcut milletvekillerinin birbirleriyle bile konuşmadıklarına dikkati çekti.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Reyhan Uzun, Ak Parti Samsun Milletvekillerinin kendi aralarında yaşadıkları küskünlüklerden yakındı. Uzun, “Birbirleriyle konuşmayanlar Samsunlunun derdini nasıl dile getirecekler. Biz Samsunluların meclisteki dili olacağız” diye konuştu.

SİYASETÇİ BİR AİLEDEN GELDİM

AK Parti’den aday gösterilmesi ve milletvekili seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri de anlatan Uzun, Samsun’u ve Samsunluların sorunlarını çok iyi bildiğini vurguladı. Siyasetle yoğrulmuş bir aileden geldiğini belirten Reyhan Uzun, “Babam, Rize Kendirli’de 20 yıl aralıksız Belediye Başkanlığı yaptı. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılında Cumhurbaşkanımızla beraber Rize teşkilatını kurdu. O gün bugün ben de, Samsun’da yapılan bütün yerel ve genel seçimlerde aktif olarak partime hizmet ettim. Şimdi de Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Gayret bizden teşvik yüce Rabbimizden” dedi.

HAFTANIN 4 GÜNÜ SAMSUN’DA OLACAĞIM”

Seçildiği takdirde haftanın dört günü Samsun’da seçmenleriyle birlikte olmak istediğini belirten Reyhan Uzun, “Biz davamıza asla leke getirmeyiz. Bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçmayız. Biz vekilliği bir davaya taşımak istiyoruz. Onun için haftanın dört gününü teşkilatlarımızla birlikte çalışmalara ayıracağız. Meclisteki çalışmalarımızı hiç aksatmadan Samsun’da teşkilatlarımızla istişare halinde her adımı atarız. Birlik ve beraberlik için, milli iradeye saygı için, hukuk ve demokrasi için, güçlü Samsun, güçlü Türkiye için dürüst ve samimi olarak çalışmayı vaat ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ